Wia Praktijk voor Kindercoaching en Psychodiagnostiek

Wia Praktijk voor Kindercoaching en Psychodiagnostiek

Taeke Schuilengalaan 75

9231 GT Surhuisterveen

Tel: 06-15191537

kvk  64853144

E-mail:info@wia-kcenp.nl

 

LinkedIn

 

home.
wie ben ik.
kindercoaching.
freelance psychodiagnostiek.
tarieven.
werkwijze.
contact.
Intakegesprek Kindercoaching

Voorafgaand aan het intakegesprek ontvangt u een intakeformulier.
Na ontvangst van het formulier wordt er een intakegesprek gepland in overleg met u. Tijdens dit gesprek wordt de situatie of het probleem besproken. Er wordt besproken wat het einddoel (resultaat) is wat ouders of verzorgers graag willen zien. Het intakegesprek vindt plaats zonder aanwezigheid van het kind. Samen formuleren we de coaching/hulpvraag.

Werkwijze Kindercoaching

Bij het coachen ben ik gericht op denken in oplossingen en niet in moeilijkheden. Door te focussen op wat wel werkt en niet op wat niet werkt, wordt het kind sterker gemaakt en ontwikkelt het een positief zelfbeeld.

Ik adviseer en begeleid ook de opvoeders, en weet naar de juiste persoon te verwijzen wanneer de hulpvaag buiten mijn expertise valt.

Werkwijze Autisme coaching
Voor autisme coaching ontvangt u een intakeformulier, waarna een intakegesprek wordt gepland met de cliënt en belanghebbenden
De hulpvraag wordt in overleg geformuleerd.

Werkwijze Jongerencoaching
In overleg met de ouders of verzorgers wordt er een intakegesprek gepland. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangt u een intakeformulier. De hulpvraag wordt samen met de jongere en ouders opgesteld.